Nybyg i København

Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig.

Lad os hjælpe jer med jeres nybyg

Ønsker du hjælp til jeres nybyg i København og omegn? Den mest almindelige måde er at benytte sig af en hovedentreprise. Det betyder, at du laver aftale med en entreprenør, der så styrer byggeriet, og han laver så aftaler med håndværkerne – samtidig har entreprenøren det overordnede ansvar, hvis noget går galt.

Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet med dit nybyg, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt os endelig. Du kan kontakte os på tlf.: 22 13 62 33 eller ved at skrive til vores mail: info@nsg-byg.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular med dit spørgsmål. Så vil vi vende hurtigst muligt tilbage.

Høj kvalitet og god service på nybyg

Den arkitekt eller rådgiver, der har udarbejdet tegningsmaterialet og beskrivelserne, har projekteringsansvaret. Som lægmænd er der rigtig mange ting, du kan gøre forkert i processen, og derfor er ofte bedst at købe nybyggeri som totalentreprise eller hovedentreprise, hvis du ikke selv er håndværker.

Nordea har beregnet, at byggeomkostningerne er steget gennem de seneste år. I 2. kvartal i 2007 kostede et gennemsnitligt hus 2.000.000 kroner.

I dag koster det samme hus 1.675.000 kroner. Til sammenligning vil et nybygget hus, der i 2. kvartal 2007 også kostede 2.000.000 kroner, i dag kostede 2.241.000 kroner. Det vil altså sige, at det i løbet af syv år er blevet 566.000 kroner dyrere at bygge et nyt hus sammenlignet med at købe et brugt.

God service og høj kvalitet

Det kendetegner NSG Byg​

Nybyg eller brugt

Man skal være opmærksom på, at årsagen til, at det er blevet en bedre forretning at købe brugt frem for at nybyg i København, er, at boligpriserne er faldet til et mere normalt niveau de seneste år – og ikke at byggeomkostningerne er steget voldsomt.