Renovering i København

Overvejer du renovering så kontakt os og få professionel vejledning.

Lad os klare jeres renovering

​Ønsker du at lave en renovering i København af jeres bolig? I mange tilfælde vil det være en kombination af faktorer, der sætter projektet i gang, og det er en stor fordel at kombinere flere arbejder på en gang – både praktisk og økonomisk. Hvis køkkenet er modent til udskiftning eller renovering, er det måske tid til at overveje, om du samtidig skal lave nogle tiltrængte ændringer i vægge og rumfordelingen, som vil gøre boligen mere brugbart i forhold til dine behov. Vi har hjulpet med renovering af boliger i København og omegn.

Kontakt os i dag vedr. renovering i København og omegn

NSG Byg er din erfarne partner i renovering i København. Vi tilbyder kvalitetsløsninger for alle former for renovering, fra mindre reparationer til totalrenoveringer. Vores dygtige team sikrer, at dit projekt bliver gennemført med høj faglighed og professionalisme. Kontakt os i dag for en gratis og uforpligtende rådgivning på telefon 22 13 62 33 eller på mail info@nsg-byg.dk. Sammen kan vi skræddersy en løsning, der passer til dit projekt og dit budget.

God service og høj kvalitet

Det kendetegner NSG Byg​

God service og høj kvalitet på renovering

Er taget modent til renovering eller udskiftning, er det måske nu, du skal overveje muligheden for at etablere beboelse i loftsrummet.

​Under alle omstændigheder er det vigtigt, at du overvejer mulighederne grundigt og tænker langsigtet og i helheder. Du bør tage energirenovering af boligen med i dine overvejelser, så du kan spare på varmebudgettet – også selvom energirenovering ikke er lovpligtigt i dit aktuelle projekt.

Overvejer du at renovere, så kontakt os og få en professionel vejledning. Du kan kontakte os, ved at ringe til vores tlf.: 22 13 62 33 eller sende os en mail: info@nsg-byg.dk. Har du spørgsmål er du også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vil vi vende hurtigst muligt tilbage.