Tilbygning i København

Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service, når vi er gået i gang.

Skal du have bygget en tilbygning?

​Vore dages husejere stiller større krav til plads og faciliteter i huset end husejerne for bare få årtier siden. Det kommer til udtryk i et stadigt større antal kvadratmeter i nybyggede huse, men også i ønsket om at få lavet en tilbygning til eksisterende huse. Hos NSG Byg har vi hjulpet med tilbygning i København og omegn.

En tilbygning betyder, at det beboede areal udvides, og projektet kræver derfor en byggetilladelse fra kommunen.

God service og høj kvalitet

Det kendetegner NSG Byg​

Lad os stå for din tilbygning

Først skal du dog tjekke bebyggelsesprocenten på grunden for at finde ud af, hvor mange kvadratmeter du må bygge, eller om du overhovedet må bygge mere på grunden.

En tilbygning skal leve op til en del love og krav. Blandt andet stilles der nogenlunde samme krav med hensyn til isolering og energiforbrug som til et nybyggeri. Derfor skal der udarbejdes en såkaldt energirammeberegning i forbindelse med ansøgningen om byggetilladelse.

Hos NSG Byg stræber vi altid efter at finde den bedste løsning. Så kontakt os endelig på tlf.: 22 13 62 33 eller skrive til vores mail: info@nsg-byg.dk . Har du spørgsmål er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vil vi vende hurtigst muligt tilbage.