Tilbygning i København

Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service, når vi er gået i gang.

Skal du have bygget en tilbygning?

​Vore dages husejere stiller større krav til plads og faciliteter i huset end husejerne for bare få årtier siden. Det kommer til udtryk i et stadigt større antal kvadratmeter i nybyggede huse, men også i ønsket om at få lavet en tilbygning til eksisterende huse. Hos NSG Byg har vi hjulpet med tilbygning i København og omegn.

En tilbygning betyder, at det beboede areal udvides, og projektet kræver derfor en byggetilladelse fra kommunen.

Er du på udkig efter at bygge en tilbygning til dit hus i København? Så kan NSG Byg hjælpe dig med at realisere dit drømme projekt.

Vores erfarne team tilbyder kompetent rådgivning og effektive løsninger til din tilbygning, lige fra planlægning til gennemførelse og afslutning.

Vi arbejder med kvalitet i fokus for at sikre dig et resultat, der opfylder dine krav og forventninger.

Kontakt os og hør mere om tilbygnings projekter og hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt på 22 13 62 33 eller mail: info@nsg-byg.dk.

God service og høj kvalitet

Det kendetegner NSG Byg​

Lad os stå for din tilbygning

Først skal du dog tjekke bebyggelsesprocenten på grunden for at finde ud af, hvor mange kvadratmeter du må bygge, eller om du overhovedet må bygge mere på grunden.

En tilbygning skal leve op til en del love og krav. Blandt andet stilles der nogenlunde samme krav med hensyn til isolering og energiforbrug som til et nybyggeri. Derfor skal der udarbejdes en såkaldt energirammeberegning i forbindelse med ansøgningen om byggetilladelse.

Hos NSG Byg stræber vi altid efter at finde den bedste løsning. Kontakt os endelig for at høre mere. Ring på tlf.: 22 13 62 33 eller skriv til vores mail: info@nsg-byg.dk . Har du spørgsmål er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vil vi vende hurtigst muligt tilbage.