Vinduer og døre

Jo dårligere vinduer du har i dag, jo bedre vil det selvfølgelig kunne betale sig at udskifte vinduer.

Hvor meget kan du spare ved at udskifte vinduer og døre?

Hvor meget du kan spare på varmeregningen ved at skifte dine vinduer ud, afhænger af flere faktorer.

Jo dårligere vinduer du har i dag, jo bedre vil det selvfølgelig kunne betale sig at udskifte vinduer.

Høj kvalitet og god service

At dine vinduer er gamle, betyder ikke automatisk, at de isolerer dårligt; også nyere, billige, termovinduer kan have en rigtig dårlig isoleringsevne.

​Du kan undersøge, om dine vinduer isolerer dårligt, ved at mærke efter, om det trækker ind ad vinduerne, eller om stearinlys i vindueskarmen blafrer meget. To lag glas isolerer bedre end et, så du skal også tjekke, om du har energiglas eller energivinduer.

God service og høj kvalitet

Det kendetegner NSG Byg​

Få reduceret din varmeregning

Statens Byggeforskningsinstitut vurderer, at de fleste huse har mulighed for at reducere varmeregningen 25-30 procent, og et af de allerstørste potentialer ligger i at udskifte vinduer.

Den mest almindelige måde er at benytte sig af en hovedentreprise. Det betyder, at du laver aftale med en entreprenør, der så styrer byggeriet, og han laver så aftaler med håndværkerne – samtidig har entreprenøren det overordnede ansvar, hvis noget går galt.

Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt os endelig.